Terug

WIST U DAT: de CO2-UITSTOOT al met ruim 56 % is afgenomen. Samen blijven we bijdragen aan het DOEL van vermindering van de UITSTOOT met 90% in 2023!!

Herroepingsrecht voor goederen

Herroepingsrecht voor goederen

U heeft het recht om binnen 7 dagen na ontvangst van de onderdelen de bestelling te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 7 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Uitoefenen herroepingsrecht

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Van de Ven Solex Verkoop en Reparatie, Helenaveenseweg 18, 5975 MS, Sevenum, Nederland, [email protected] , Telefoon: +31 774673576) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de bestelling te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven, volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de bestelling herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, exclusief leveringskosten, onverwijld en in ieder geval niet later dan 7 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug mits de onderdelen niet zijn beschadigd. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen."

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »