Van de Ven Solex staat op onderstaande beurzen:


26e Ruilbeurs in Ranst (B).

Motorclub de Vetfrakken uit Ranst (B) organiseert op zaterdag 9 december 2017 voor de zesentwintigste keer hun ruilbeurs voor oude motoren, bromfietsen, fietsen en onderdelen. Op het terrein Moervelden (voormalig militair domein Het Loo) gelegen aan de Bistweg (thv nr 11) te Broechem (Ranst) is het vanaf 9 uur verzamelen geblazen voor de liefhebber van oude motoren en aanverwanten. Er is een gevarieerd aanbod van oude motoren, bromfietsen, fietsen, scooters, onderdelen, curiosa, tijdschriften, boeken, werkplaatsboeken enz. in 3000 m² stands. Voor meer informatie kijk op de website.


5e Central Classics in Houten.

Deze beurs wordt gehouden op 16 en 17 december 2017 in de Expo, Meidoornkade 24, 3992AE Houten. Central Classics biedt de bezoekers voor een tientje entree een mix van standhouders uit binnen- en buitenland, met de nadruk op motoren, bromfietsen en onderdelen. Voor meer informatie kijk op de website.


70 jarig jubileum Solex Nederland.

Van vrijdag 18 t/m zondag 20 mei 2018 vindt het 70-jarig jubileum plaats van de Solex in Nederland in Oosterbeek. Op de website staat het voorlopig programma.